61 milliárd forintnyi EU-s támogatásra lehet szerdától pályázni

POLITIKA
2014 november 12., 9:52
comments 14

Öt pályázati programra lehet pályázni szerdától, a fiatalok vállalkozóvá válásának segítésére például 1,1 milliárd forint jut. A rugalmas foglalkoztatás támogatására egymilliárd, a vállalkozások exporttámogatására 1,5 milliárd. Technológiabővítésre 8,5 milliárd jut, a legtöbb pénz a 25 éven aluli, szakképzetlen fiatalok elhelyezkedésének segítésére maradt, annak a pályázatnak 36 milliárd forint a keretösszege. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt