Brutális hete van az északkelet-magyarországi idősbűnözőknek

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Néhány napja egy 80 éves tiszadobi baltás gyilkos sokkolta az országot, ma pedig egy járdánházi 83 éves nőn lehet szörnyülködni, aki méheket uszított a szomszédjára, és most vádat emeltek ellene.

Az eset még tavaly nyáron történt, akkor egy anaphylaxiás sokk (súlyos allergiás reakció) miatt életveszélyes állapotban lévő férfit - akin nagyon sok méhcsípés volt - vittek a mentők az ózdi kórházba, ahol az idős ember életét intenzív terápiával sikerült megmenteni.

Az idős férfi ismerőse kérésére érkezett a vádlott asszony szomszédjába, hogy ott, a két telek határán lévő fákon megtelepedett méheket befogja. Méhészruhába öltözött, elkezdte begyűjteni a rovarokat, vízzel lespriccelte, majd vödörbe seperte őket. Munkáját saját portájáról figyelte a nő, aki haragban állt szomszédjával. Seprűjével többször rácsapott a kerítésre, amitől a méhraj felbolydult, a megvadult rovarok nagy része "ráesett" a méhész kalapjára és ruházatára, majd bejutott a kalap és a ruházat alá.

Az ügyben az ügyészség felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.