Barack Obama Gyurcsány Ferenc kottájából játszik

képzavar
2014 november 15., 12:04

Németh Szilárd a rezsibiztosság után végre leleplezett egy nemzetközi összeesküvést is! Közleménye szerint

"egyértelművé vált, hogy André Goodfriend is Gyurcsány Ferenc kottájából játszik. Az a fecni, amit az amerikaiak átadtak a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak, tulajdonképpen az ellenzék elmúlt években zajló lejárató tevékenységét, politikai rágalmainak gyűjteményét tartalmazza. Gyurcsány Ferenc a számukra katasztrofális bukást eredményező országgyűlési választások éjszakáján bejelentette, hogy mindent megtesz Orbán Viktor és kormánya megbuktatása érdekében." 

És minderre mi a bizonyíték? Németh Szilárd nem olyan, mint az amerikaiak, akik bizonyítékok nélkül dobálóznak:

"Valószínűleg külföldi segítséggel dolgozik ígéretének beváltásán, hiszen Gyurcsány Ferenc hetek óta nem vesz részt a parlamenti munkában, hetek óta nem tesz eleget képviselői kötelezettségének."

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.