Közkívánatra! Mit gondolunk Matt Taylor ingéről?

külföld
2014 november 17., 20:05
comments 198
link Forrás

Az űrkutató ingét illetően eléggé egyetértünk a brit főváros (egyébként konzervatív, bár kétségtelenül kissé egzaltált) polgármesterével, Boris Johnsonnal: nem biztos, hogy az Európai Űrügynökség munkatársának ingválasztása az alkalomhoz illő volt, de nőgyűlölettel vádolni és így megalázni a tudóst ennél sokkal nagyobb hiba.

Ha már itt tartunk, a jobb alkarján látható tetkója sokkal gusztustalanabb. Szerencsére nem stylistként foglalkoztatják. Tudós. Vélhetően jó. És bocsánatot kért.

Ahogy ahogy egy nőt, úgy egy férfit sem lenne szabad az öltözéke miatt szekálni, a "hogynézmárki" lemez nemcsak unalmas, de értelmetlen is. Egyetlen embert sem szabadna a neten így lerohanni, és egy béna ing miatt nagyon komoly vádakkal illetni. Akkor sem, ha azt találta mondani, hogy a küldetés szexi.

Szóval fiúk, akik írtatok, a válaszunk az, hogy felőlünk akár aranybikinis Leia hercegnős ingben is nyilatkozhat, vagy mázas fánkra emlékeztető Kim Kardashianokat is nyomathat a pólójára, egyrészt messze nem ez a fontos, másrészt pedig senkit sem lenne szabad így megszégyeníteni.

(A Rosetta-küldetésről egyébként itt olvashattok.)

További nőkkel kapcsolatos híreket, érdekességeket találsz a feminfo facebook oldalán. Tetszik?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.