Pornósok magyarázzák el, hogy mi a netsemlegesség

INTERNET
2014 november 17., 09:34
comments 73

Végre egy kampány az egyszerű emberek nyelvén!

Aki eddig nem értette a netsemlegességet, ami miatt Amerikában is botrány robbant ki, és amiért az USA-ban a magyar netadóellenes tüntetések fotójával tiltakoztak, az most megtudhatja Alex Chance, Mercedes Carrera és Nadia Styles előadásában.

A lényeg: ha nem védik meg a netsemlegességet, például a pornó, amit nézel, lassabban fog streamelni, mert a sávszélesség a pornót szolgáltató helyett annak a tartalomszolgáltatónak fog jutni, aki többet fizet az internetszolgáltatónak.

Ted Cruz republikánus szenátor a techcégek lobbiját támogatva szembemegy Obama azon kijelentésével, hogy a szegényeknek is ugyanolyan lehetőséget kell teremteni az internethez.

A pornósok szerint ráadásul a gazdag öregemberek nézik a legbetegebb pornót, például a bohócpornót(Gizmodo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.