Véletlenül (VÉLETLENÜL!) szavazták meg a polgármester öccsét a helyi tévé élére

életmód
2014 november 18., 18:58
comments 159

Ma megírtuk, hogy Kerényi Imre helyett a polgármester öccse lett az V. kerületi CityTV felügyelőbizottsági elnöke. Kerényi Imre sem marad tétlen, a nonprofit cigányzenéért felel. Nade befutott az önkormányzat magyarázata, nem hiszik el, hogyan lett főnök a polgármester öccse:

VÉLETLENÜL

Aszongya: "Az alapító okirat aláírásánál észleltük az adminisztrációs hibát, amelyet természetesen mihamarabb jelentünk a cégbíróságnak. A következő testületi ülésen a képviselő-testület dönt az új elnök személyéről."

Ha a kedves olvasó valaha véletlenül fb-elnök lett bárhol, kérjük, írja meg a történetét a szerk@444.hu címre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.