220 kilométeren át, órákig zajlott az év autós üldözése

bűnügy
2014 november 20., 09:32
comments 58

Ahogy arról korábban beszámoltunk, öt megyén át üldözték a rendőrök a nissanos ámokfutót, akit még Nyíregyházán akartak megállítani ma hajnalban, de ahelyett, hogy megállt volna, felment az M3-asra a forgalommal szemben, és csak Heves megyében, az ecsédi pihenőnél sikerült elfogni. Helikopterrel, készenléti rendőrökkel, útlezárással.

A rendőrségi beszámoló szerint az őrült Nissan Debrecennél ment fel az M3-asra, amit eleve nem értettem, mert Debrecennél nincs M3-as, csak M35-ös van, ezért így sikerült a térkép az üldözésről:

menekul

A kommentelők szerencsére résen voltak, a megoldást LesBrown szállította:

Cívisföldön mindenki M3-nak hívja az autópályát, ami Budapestre visz Debrecenből, technikailag az ott egy ideig valóban M35, majd belefut az M3-ba.

Ennek alapján az üldözés kb. 220 kilométeren át tartott, először a 4-es úton Nyíregyháza és Debrecen között, aztán az M35-ön, majd az M3-on. Ha normál tempóban mentek, akkor 2,5 órán át őldözték őket, de gyanítom, hogy nem normál tempóban mentek. Itt a helyes változat:

uldozes1

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.