A japán fekete özvegy tagadja, hogy négy férjét és három barátját tette el láb alól

bűnügy
2014 november 20., 07:08
comments 12

A japán rendőrség letartóztatta a 67 éves Csiszako Kakehit, akit azzal vádolnak, hogy tavaly év végén megmérgezte férjét, a 75 éves Iszao Kakehit. Közben azt is vizsgálják, milyen körülmények között hunyt el a nő hat korábbi partnere, akik közül három feleségül is vette. Kakehi az elmúlt hősz évben halott partnerei után 1,6 milliárd forintnyi életbiztosítási járadékot vett fel.

  • 2014 december: Egy hónappal azután, hogy feleségül vette Csiszakót, a 75 éves Iszao Kakehi otthonában összeesik, és a kórházban meghal. Szervezetében ciánt találnak.
  • 2014 szeptember: Kakehi aktuális barátja egy éttermi vacsora után megbetegszik és meghal.
  • 2012 március: Kakehi 71 éves akkori férje elesik a motorjával, és meghal. A halál oka az akkori vizsgálat szerint szívroham volt, de később a férj vérében ciánt találtak.
  • 2009: Meghal KAkehi akkori barátja, állítólag rákban
  • 2008: Meghal Kakehi harmadik férje.
  • 2006: 69 éves korában meghal Kakehi második férje, akivel egy társkereső ügynökség segítségével jött össze.
  • 1994: 54 éves korában meghal Kakehi első férje.

"Nem öltem meg senkit. Nem is tudom, hogy kell megölni valakit. Nem tudom, honnan jött a cián. Bárcsak valaki megmondaná" - válaszolta Kakehi a vádakra.

Ha a vádak igaznak bizonyulnak, a fekete özvegyre halálbüntetés vár, ahogy két éve halálra ítélték Kanae Kidzsimát, a 39 éves fekete özvegyet, aki netes társkeresőkön szedte össze áldozatait. Az ő módszere az volt, hogy altatóval elkábította a férfiakat, aztán faszénbrikettet égetett, és a szénmonoxid-mérgezés végzett velük.

(The Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.