Határzárra készülnek a tejtermelők

gazdaság
2014 november 20., 07:19

Mert megelégelték, hogy elcsalt áfájú tejjel kell versenyezniük. Azt mondják, naponta negyven kamion lép be a magyar határon egymillió liter tejjel, aminek a hazai termelők isszák meg a levét, mert így nem tudnak versenyezni az olcsó UHT-s tejjel. A bűnszövetkezetekkel és a maffiózókkal szemben a magyar termelők csak annyit tehetnek, hogy tiltakoznak, mondta a Magyar Nemzetnek Hegedűs Imre, a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnökségi tagja, aki szerint még idén a Kossuth térre vonulnak, és több szakaszon a határt is eltorlaszolhatják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.