Nyilvánosságra hoztak egy csomó NGM-szerződést

POLITIKA
2014 november 20., 11:18
comments 19

A kormany.hu közölte ezeket 5 millió forint fölötti és alatti bontásban (pdf). Többek között a Századvég, a Lánchíd Rádió és az ECHO Tv is szerződést kötött.

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. „GOP 1-2 prioritásra vonatkozóan felmérés, valamint a GINOP támogatási konstrukciók pályázati felhívásának előkészítéséhez javaslat készítése, és az ehhez kapcsolódó tanácsadás” címén kötött szerződést a Nemzetgazdasági Minisztérium alá tartozó MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt.-vel, nettó 24,6 millió forintról.

A Lánchíd Rádió Kft.-vel a „Kilátó - Látványtár c. magazinműsor tervezése, gyártása, adásba helyezése (52x30 perc)” címén kötöttek nettó 3,38 millió forintos szerződést, illetve „az »Összegző« c. magazinműsor tervezése, gyártása, adásba helyezése (52x30 perc)” címen szerződtek nettó 2,86 millióról. Ezek jövő márciusban járnak le.

Az ECHO Hungária Tv Zrt.-vel pedig a Sikeresek, vállalkozók című műsorért kapott nettó 3 240 000 forintot. Az ECHO Tv oldalán hat ilyen videót találtunk, amik gyakorlatilag PR-kisfilmek.

Aki talál ezeknél érdekesebbet a listán, írja meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.