Semmi különös, csak egy videó 3 nagymamáról, akik életükben először tépnek be, aztán elkezdenek Jengázni

életmód
2014 november 20., 09:33

Én sokkal jobban kikészültem, mikor először próbáltam szívni. Az iskola mellett voltunk egy erdőben, a cuccaimért sem mertem visszamenni, és végig attól paráztam, hogy sosem lesz vége. Úgy kellett valakinek hazakísérnie. Ehhez képest a nénik nagyon jól bírják az anyagot, ami valószínűleg erősebb is, mint a legtöbb fű, amit itthon árulnak. Kicsit nevetgélnek, kicsit Jengáznak, aztán előkerül a Cards Against Humanity. Amerikában, Washington államban 21 éve felett már legálisan lehet vásárolni füvet.

Ön itt mesélhet nekünk drogfogyasztási szokásairól, sokat segítene vele.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.