Sérültek a pandajogok Kínában

Tbg
ÁLLAT
2014 november 22., 08:10
comments 53

panda-cub-beat-1

Pár napja kering a kínai interneten egy videó, amelyen egy pandakölyköt ver egy szecsuáni vadaspark gondozója, és ezen sokan felháborodtak. A pandakölyköt ütlegelő gondozót azóta előállították, és vizsgálják az esetet. A vadaspark dolgozói az eset kapcsán a Sina Newsnek hangsúlyozták: Azért a pandákat sem kell sajnálni, karmolnak és harapnak ők is, és nem is tanácsolják, hogy kiskorukban sokat ölelgessék őket, mert felnőttként már veszélyesebbek a baráti gesztusok. (Shanghaiist)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.