Úgysem hiszed el, mit válaszolt ez a fiú a barátjának, amikor sms-ben bevallotta, hogy meleg

Az úgy volt, hogy egy lány kitwittelte, mit sms-ezett a 13 éves öccse a barátjával. Bevallja, hogy nem érzi ugyanazt a lányok iránt, mint más fiúk, hogy emiatt rosszul érzi magát, de nem tud telefonon beszélni, mert a szülei is ott vannak a szobában. A barátja próbálja belőle kihúzni, hogy mi a baj, mire ő nagy nehezen rátér a lényegre:

A fiúkat szeretem. Annyira zavarban vagyok attól, hogy ezt mondom, de ez a titkom, és nagyon féltem bevallani, mert te vagy a legjobb barátom, haver (bro!), és nem akarom, hogy azt hidd, hogy furcsa vagyok, és lelépj vagy ilyesmi

És a válasz:

Haver (bro!), három éve barátok vagyunk, és örülök, hogy elmondtad. Ki a szart érdekel, hogy mit szólnak mások? Tök jó fej vagy, bármi is van, haver (bro!) és örülök hogy te vagy a legjobb barátom. Ne szégyelld magad, semmi okod arra, hogy zavarban legyél. A haverod (bro!) vagyok, és kitartok melletted. Semmi baj azzal, hogy meleg vagy, haver (bro!)

bro

Mit is mondhatnánk erre? Bros will be bros! Ha fake, ha nem fake.

(Buzzfed)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.