A habonying az elmúlt évek legjobb magyar őrülete

politika
2014 november 23., 19:00
comments 124

Planking? Hotdoglábak? Össze nem érő combokBikinihíd? Ice Bucket Challenge?!

Ugyan már!

Falus Ferenc két karját és két lábát odaadta volna egy akkora győzelemért, mint az ún. habonying.

photo_camera Habony Árpád habonyol (Fotó: Kaminski Fanny / Facebook)

A feladat egyszerű: egy aznapi Wall Street Journallel oda kell ülni a washingtoni Lincoln-emlékmű előtt, ahonnan Habony Árpád volt vitrinszakértő, jelenlegi miniszterelnöki tanácsadó a gyereke anyján, Orbán Viktor Facebook-oldalának kezelőjén, Kaminski Fannyn keresztül üzente meg a világnak, hogy Amerikában van. (Miközben arról volt szó, hogy ő is az USA-ból kitiltott magyar közszereplők között lehet. A kép önmagában persze semmit sem bizonyít.)

Az új mém egyelőre még nem ölt akkora méreteket, mint a netadóellenes tüntetések, mindenesetre vannak ígéretes próbálkozások.

photo_camera Emánuel, a habonying úttörője még csak Financial Times-szal Londonban
photo_camera Gergő első osztályú habonyozása a tett helyéről
photo_camera Vince totál behabonyozva Washingtonban

Magyar mém ilyen távol a hazától még nem született!

Remélem, a következő politikai internetes őrület a vitrining lesz, bármi is legyen az (ha épp nem ez). (Fotók: katacha)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.