Stevie Wonder albuma volt Barack Obama élete első lemeze

külföld
2014 november 25., 06:27
comments 48
photo_camera AFP PHOTO/Mandel NGAN

Az amerikai elnök akkor vallotta ezt be, amikor kitüntette a civileknek adható legnagyobb kitüntetéssel, az Elnöki Szabadságéremmel. Ha már a ciki vallomásoknál tartunk, életem első lemeze a Modern Hungária debütáló albuma volt.

♪♫Elfújja a szél, elfújja a szél a dalom, uoó.♪♫♪

Visszatérve Obamára és az Elnöki Szabadságéremre, az elnök Meryl Streepnek is adott egyet, mert szereti, és ezt neje, Michelle is tudja. Még 16 másik embert, vagy ahogy az MTI fogalmazott, "személyiséget" tüntetett ki, köztük egy profi golfjátékost, Charles Siffordot is. Gondolom azért, mert golfozni is szeret. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.