Turáni magyarok, szevasztok!

albérlet
2014 november 27., 06:53

Adott egy nagyon-nagyon zavaros érzéseket keltő ház Pécsen, amit ki lehet venni. Főleg ha szereted a lovagtermeket, a random feszületeket, a makoveczbe oltott ősmagyar motívumokat, és az ezekhez tartozó medencét.

A ház építésekor fő szempont volt a természet közelsége, illetve a fa és a kő használata. A ház szinteltolásos módszerrel épült és egy része a földfelszín alatt helyezkedik el. D-i, NY-i és K-i tájolásnak köszönhetően csodálatos belvárosi körpanoráma tárul elénk.

Valami ilyesmiről van szó

A kis jurtácska kilátással személyes kedvencünk, mindenképpen meg szeretnénk mutatni közelebbről is

A felső szinten egy lovagterem áll rendelkezésre fogadások, nagyobb családi ebédek biztosítására.

És akkor zárásként két véletlenszerű ijesztő kép a nagyon sok ijesztő kép közül

Köszi, János!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.