Ha én egy kalózfétises milliárdos lennék, akkor nem hagynám ki ezt az ingatlant

ingatlan
2014 november 29., 18:31
comments 64

karib0Tom Hudsonnak, egy ismert amerikai bankárnak pénzügyi gondjai támadtak, ezért úgy döntött, eladja az amerikai Virgin-szigetekhez tartozó St. Thomas szigeten lévő, elképesztő ízléssel berendezett kastélyát. (Neki egyébként akkora kalózfétise van, hogy még a cégét is Pirate Capitalnak hívják.)

karib1

Amikor 2012-ben 35 millió dollárért meghirdette a karibi ingatlant, nem talált vevőt.

karib2

Most viszont árverésre bocsátja, és már 6 millió dollárnál, béna másfélmilliárd forintnál kezdődik a licitálás.

karib3

A kalózkastély mögött elgondolás is van. Hudson, amikor építette, arra gondolt, hogy ez egy korábban sikeres, de azóta nyugdíjba vonult kalóz otthona lesz.

karib4

Hibátlan ízléssel rendezte be az épületet.

karib5(Business Insider.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.