Ha én egy kalózfétises milliárdos lennék, akkor nem hagynám ki ezt az ingatlant

ingatlan
2014 november 29., 18:31
comments 64

karib0Tom Hudsonnak, egy ismert amerikai bankárnak pénzügyi gondjai támadtak, ezért úgy döntött, eladja az amerikai Virgin-szigetekhez tartozó St. Thomas szigeten lévő, elképesztő ízléssel berendezett kastélyát. (Neki egyébként akkora kalózfétise van, hogy még a cégét is Pirate Capitalnak hívják.)

karib1

Amikor 2012-ben 35 millió dollárért meghirdette a karibi ingatlant, nem talált vevőt.

karib2

Most viszont árverésre bocsátja, és már 6 millió dollárnál, béna másfélmilliárd forintnál kezdődik a licitálás.

karib3

A kalózkastély mögött elgondolás is van. Hudson, amikor építette, arra gondolt, hogy ez egy korábban sikeres, de azóta nyugdíjba vonult kalóz otthona lesz.

karib4

Hibátlan ízléssel rendezte be az épületet.

karib5(Business Insider.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt