Pokorni szerint korábban lehetett, de most már nem kéne urizálni

POLITIKA
2014 november 29., 20:27
comments 312

A páncélunkon ütött egy rést az Amerikai Egyesült Államok. Egy kis lyukat. De most jön be víz.

– mondta Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke, aki szerint most már nem engedhető meg az urizálás kormánypárti politikusoktól. A HírTV egyik műsorában beszélt szombat este.

Pokorni szerint a "korábban csak bosszantónak gondolt tények", tehát hogy a kormány vezető politikusai hol laknak, milyen órákat hordanak és hova mennek utazni, ma már összekeverednek a korrupció vádjával.

A korábban oktatással foglalkozó politikusként is ismert Pokorni a közoktatás átalakítását, és az amögötti, szakképzést előtérbe helyező elgondolást is kritizálta a műsorban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.