Nincs viccesebb hely a világon, mint egy amerikai Walmart

vidám
2014 november 30., 16:41

Az Amerikai Egyesült Államok a világ egyik legszabadabb országa. És mint ilyen, a világ egyik legviccesebb helye is. Hol máshol csúcsosodna ki az amerikai valóság (és álom), mint a Walmartban, a világ legnagyobb vállalatában?

Az egymillió lájkolóval büszkélkedő People of Walmart Facebook-oldal ennek, illetve a kiskereskedelmi lánc legmeghökkentőbb vendégeinek állít emléket. Ez egy kis gyűjtés a legbetegebb vendégek közül a legviccesebbekről. (A fotók közül csak néhány készült halloweenkor.)

A Walmartba bárhogy be lehet menni

Hülye hajjal

Állattal

Járgánnyal

Jelmezben

Seggel

Gyerekkel

Hülye hajjal, járgánnyal

Járgánnyal, gyerekkel

Gyerekkel, seggel

Csak úgy, lazán

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.