Hirtelen beflashcrashelt az Apple részvénye

PÉNZ
2014 december 01., 17:18
comments 33

20141201_aapl1_0Az Apple amerikai idő szerint ma reggel egyszer csak egészen csúnyán beszakadt. Pontosan odáig zuhant az árfolyam, ameddig tehette: a 6,4 százalékos mínusznál bekapcsolt a circuit breaker, ami a 2010-es, mindenkit megrémítő flash crash miatt vezettek be, és a hirtelen, túl nagy árfolyamingadozásokat gátolja meg. A múlt héten 700 milliárd dolláros értékeltség fölé kapaszkodó Apple egy pillanat így is 45 milliárd dollárt vesztett értékéből, és a nagy amerikai részvényindexeket is magával rántotta. Azóta már jóval kisebb mínuszban van a részvény.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.