Ingyen vállalta egy közjegyző a lebénult és írásképtelen fiú ügyében eljárást

történetek
2014 december 01., 12:55
comments 28

November 28-án - a Blikk nyomán - írtunk Parragh Ádámról, aki egy gyerekkori balesete óta nyaktól lefelé megbénult. Azóta, hogy betöltötte nagykorúságát, minden hivatalos papírját kötelező személyesen aláírnia, akkor is, ha erre fizikailag képtelen. Rengeteg pénzért minden ügyintézéshez közjegyzőt kell ezért fogadnia, ami alkalmanként 20-80 ezer forintba került a családnak.

A történetet meghatotta Csonka Andrást, aki a Facebook-rajongóit mozgósította. Nemcsak elég pénz jött össze az elromlott különleges számítógép pótlására, de még egy közjegyző is jelentkezett, aki bérmentve adott egy általános megbízást, így ezentúl gördülékenyen tudják a hivatalos ügyeket intézni.

GMH

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.