RTL Klub: 60-70 millió forintot érő ingatlanja van Lázár János tízéves fiának

Az RTL Klub számolt be arról, hogy idén áprilisban egy 120 négyzetméteres, svábhegyi ingatlant vásároltak Lázár János tízéves fiának nevére. Az ingatlan nem került be a képviselő vagyonnyilatkozatába, a családtagok vagyonnyilatkozata pedig nem nyilvános. Ingatlanpiaci szakértők szerint a Mátyás király utcai négylakásos társasházban lévő ingatlan értéke 60-70 millió forint körül lehet. Lázár azt mondta az RTL-nek, hogy ez a becslés nagyjából pontos. A lakás ugyanúgy nincs feltüntetve Lázár vagyonnyilatkozatában, mint az a 20 millió forint értékűre becsült szőlőbirtok, amit tavaly vásároltak a fiának.

Lázár vagyonosodásáról az RTL Klub Házon kívül című műsora készített anyagot, ezt szerda este fogják bemutatni. Lázár is megszólalt a csatornának, szerinte hitelből és

családi összefogással sikerült a vásárlás.

Hasonló érvet dobott be annak idején Szijjártó Péter is, amikor 170 milliós dunakeszi ingatlanjáról kérdezték. Lázár elmondta azt is, hogy januárban új vagyonnyilatkozatot fog leadni, és akkor majd szerinte minden világossá válik. Az RTL beharangozója szerint viszont Lázár vagyonnyilatkozatából nem érthető meg, hogyan vásárolta az ingatlant a fideszes politikus.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.