2014 öt legijesztőbb magyar Mikulása

ünnep
2014 december 05., 12:36
comments 24

El a kezekkel a Mikulástól!

5. CBA-Mikulás

Fodor Attila

Fodor Attila, a CBA üzletlánc kommunikációs igazgatója kezet fog Joulupukkival, a lappföldi Mikulással, akit a CBA támogat.

4. Nemzeti Fejlesztési Minisztériumi bringásmikulás

A kerékpáros Mikulás ajándékozta meg a biciklistákat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Kerékpárosklub 14. Bam! Bringázz a Munkába! őszi kampányának évzáró eseményén 2014. december 5-én Budapesten. A közel 6 ezer résztvevő összesen több mint 1,1 millió két keréken megtett kilométert regisztrált 2014. szeptember 26. és október 31. között.

3. Szadista (dietetikus) Mikulás

"Ha idén egészségesebb Mikulás csomagot szeretne összeállítani, tegyen bele narancsot, mandarint, diót és egyéb olajos magvakat, valamint hozhat a Mikulás aszalt gyümölcsöt is. Ha mogyorót is csempészünk a csomagba, ajánlott inkább a héjas, natur földimogyorót választani, mint a sózott, pörkölt változatot" – tanácsolja legújabb közleményében a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége.

2. Rendőrök kísérte Mikulás (Zala megye)

rendormikulas_zala

Rendőrök kíséretében érkezett meg a Mikulás több megyei város iskoláiba, majd három kórház kis betegeihez is ellátogatott.

1. Rendőrmikulás (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

rendormikulas_szabolcs

Több Szabolcs megyei iskola és óvoda környékén Rendőrmikulás hívja fel a gyerekek figyelmét a szabályos közlekedésre.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.