2014 öt legijesztőbb magyar Mikulása

2014 december 5., péntek 12:36
24

El a kezekkel a Mikulástól!

5. CBA-Mikulás

Fodor Attila

Fodor Attila, a CBA üzletlánc kommunikációs igazgatója kezet fog Joulupukkival, a lappföldi Mikulással, akit a CBA támogat.

4. Nemzeti Fejlesztési Minisztériumi bringásmikulás

A kerékpáros Mikulás ajándékozta meg a biciklistákat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Kerékpárosklub 14. Bam! Bringázz a Munkába! őszi kampányának évzáró eseményén 2014. december 5-én Budapesten. A közel 6 ezer résztvevő összesen több mint 1,1 millió két keréken megtett kilométert regisztrált 2014. szeptember 26. és október 31. között.

3. Szadista (dietetikus) Mikulás

"Ha idén egészségesebb Mikulás csomagot szeretne összeállítani, tegyen bele narancsot, mandarint, diót és egyéb olajos magvakat, valamint hozhat a Mikulás aszalt gyümölcsöt is. Ha mogyorót is csempészünk a csomagba, ajánlott inkább a héjas, natur földimogyorót választani, mint a sózott, pörkölt változatot" – tanácsolja legújabb közleményében a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége.

2. Rendőrök kísérte Mikulás (Zala megye)

rendormikulas_zala

Rendőrök kíséretében érkezett meg a Mikulás több megyei város iskoláiba, majd három kórház kis betegeihez is ellátogatott.

1. Rendőrmikulás (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

rendormikulas_szabolcs

Több Szabolcs megyei iskola és óvoda környékén Rendőrmikulás hívja fel a gyerekek figyelmét a szabályos közlekedésre.

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt