Orbán szerint Goodfriend hablatyol, de majd jól beperelik

politika
2014 december 05., 07:08
photo_camera Orbán Viktor és Kiss Gábor István szerkesztő-műsorvezető tarkója 2014. december 5. hajnalán.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Jogi úton kell megtámadni André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti ügyvivőjének "ködös és zűrös hablatyolását", jelentette ki péntek reggeli rádióinterjújában Orbán Viktor miniszterelnök.

A jogász végzettségű Orbán ezt nem egyedül találta ki, segítségére volt egy másik jogász is, aki egykor szakkollégiumi társa is volt. Ez a jogász

Vida Ildikó, a NAV elnöke, akinek az Egyesült Államok megtiltotta a belépést az országba.

Goodfriend egy a héten megjelent interjújában azt mondta, hogy "tudnak a NAV-on belüli csalásokról". Orbán szerint "a magyar jogrendszer megadja a lehetőséget, hogy ilyenkor egy magyar állampolgár védekezzen, ezt várom el minden állami vezetőtől ilyen helyzetben". (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.