Orbán szerint Goodfriend hablatyol, de majd jól beperelik

politika
2014 december 5., 7:08
comments 464
photo_camera Orbán Viktor és Kiss Gábor István szerkesztő-műsorvezető tarkója 2014. december 5. hajnalán.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Jogi úton kell megtámadni André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti ügyvivőjének "ködös és zűrös hablatyolását", jelentette ki péntek reggeli rádióinterjújában Orbán Viktor miniszterelnök.

A jogász végzettségű Orbán ezt nem egyedül találta ki, segítségére volt egy másik jogász is, aki egykor szakkollégiumi társa is volt. Ez a jogász

Vida Ildikó, a NAV elnöke, akinek az Egyesült Államok megtiltotta a belépést az országba.

Goodfriend egy a héten megjelent interjújában azt mondta, hogy "tudnak a NAV-on belüli csalásokról". Orbán szerint "a magyar jogrendszer megadja a lehetőséget, hogy ilyenkor egy magyar állampolgár védekezzen, ezt várom el minden állami vezetőtől ilyen helyzetben". (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt