A hazaárulózó pécsi fideszes képviselőt korábban sikkasztásért ítélték el

Fodor Ibolya pécsi fideszes képviselő és az önkormányzat Népjóléti és Sport Bizottságának tagja novemberben azzal lett hírhedt, hogy a Facebookon azt írta a tüntetőkről:

„Ma az igaz, nemzetét féltő magyar ember tudatosan, higgadtan, felkészülve néz szembe az ellenséggel. Az utca jelenleg csak a gyarmatosítók és kiszolgálóik, a hazaárulók játszótere.”

Miután a kommentelők nekimentek, törölte a bejegyzést.

Az RTL Klub most egy 2003-as jogerős bírósági ítéletet talált róla, ami szerint Fodor Ibolya és az akkori férje egy megyei lapnál 12,5 millió forintot sikkasztott el. Fodor 1999-ig volt a lap könyvelője, és egy éven át pénzeket utalt át egy terjesztési ügynökséget vezető férje számlájára. Ez csak azután derült ki, hogy Fodor már felmondott – mondta Balogh Zoltán, aki akkor a lapnál dolgozott.

Fodor szerint nem igaz ez a tény

Fodor Ibolya az RTL-nek azt mondta, ez nem igaz, rágalom, őt csak számviteli fegyelem megsértéséért bocsátották próbára. Csakhogy a csatorna a Pécsi Törvényszéktől megkapta a pontos tájékoztatást, amiben az szerepel:

Fodort bűnsegédként folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt 1,5 felfüggesztett börtönre ítélték, a volt férje meg 2 év letöltendőt kapott.

A számviteli fegyelem megsértése és a sikkasztás nem ugyanazt jelenti. Magyarul Fodor Ibolya hazudik.

Az RTL riportja:

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.