Megszakította hétvégi pihenőjét Kocsis Máté és megszólalt egy fontos ügyben

politika
2014 december 07., 18:40
comments 185

Jó, sajnos nem arról írt a legfrissebb Facebook-posztjában, hogy tényleg hogy is gondolta azt a remek ötletét, hogy drogtesztre kötelezné a gyerekeket. Erről még mindig nem tudunk semmit, hiába kerestük egész hétvégén Kocsis Mátét mindig azzal hajtottak el minket, hogy

"családi esemény van, nem szabad zavarni a polgármester urat."

De legalább kiderült, hogy átadták a józsefvárosi műjégpályát:

Délután a Magonc együttes adott koncertet, majd fellépett a Vasas Művészegyüttes. A második adventi gyertyát dr. Ferencz Orsolya önkormányzati képviselő gyújtja meg, majd igét hirdetett Varga Miklós Péter, a Magyarok Nagyasszonya Templom plébánosa. Koncertet adott a téren a Bokros zenekar is.

photo_camera Megnyitó

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.