A Magyar Narancs átvilágította Hegedűs Zsuzsa gyermekalapítványát, és "padlót fogott a zűrzavartól"

2014 december 9., kedd 8:35
146

Grünczeisz Kata tanulságos, szórakoztató és rémisztő cikket írt az asszonyról, akinek még a kutyája is szerelmes Orbán Viktorba.

A Minden Gyermek Lakjon Jól alapítványt megszállottan, viszont bármilyen értelmes módszer vagy eredmény nélkül vezető Hegedűs Zsuzsa nem az az ember, aki hagyja hogy pepecs papírmunka vagy törvényi kötelezettségek visszafogják a lendületét.

A cikkből kiderül, hogy az állami és államközeli cégek által szépen kitömött MGYLJ a szétosztogatott csibéket Spanyolországból, a kacsákat pedig Franciaországból rendeli, így csak a szállításuk százmillió forint feletti összegekbe kerül. Hegedűs szerint pedig sikerült megállítani és visszafordítani a szegénység újratermelődését, ami abból látszik, hogy az alapítványnál egyre kevesebb család jelentkezik vetőmagokért és háztáji állatokért.

Így pár éven belül okafogyottá válik az alapítvány működése, és akkor Hegedűs tervei szerint már nem kisállatok osztogatásával foglalkoznak majd, hanem OKJ-s képzésken takarítónőket nevelnek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt