NYERT A DROGMAFFIA: Mégsem eszi olyan forrón a kábítós pisit a Fidesz

életmód
2014 december 09., 11:55
comments 265

Az Index "kormányzati forrásokból úgy értesült", hogy a "jobboldalon" gyorsan rájöttek, mindenféle szakmai és jogi nehézségekbe ütközne az iskolások, a politikusok és az újságírók drogtesztelése, így igyekeznek finomítani és pontosítani a javaslatot.

Az új terv szerint a 14 év alatti korosztálynál a szülő kérhetné, 14 év felett pedig egy közösen tett nyilatkozat alapján lehetne tesztet végeztetni. Az újságírók és a politikusok teszteltetése pedig jogilag kivitelezhetetlennek tűnik.

Közben a HVG arról írt cikket, hogy az egész drogteszt-gate Orbán Viktor kommunikációs stábjáé volt. A miniszterelnök állítólag nagyon elégedetlen az utóbbi hónapok kommunikációs teljesítményével, ezért így igyekeznek most bizonyítani előtte, hogy igenis képesek tematizálni a közbeszédet, nem csak loholni az események után.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.