A Tocsik-ügyben érintett cég is előkerült a belvárosi ingatlanmutyiban

Tbg
POLITIKA
2014 december 10., 12:30
comments 34

"... a Belvárosban már nemcsak fideszes üzletfelek, haverok, rokonok juthatnak ocsón ingatlanhoz, hanem egykoron a baloldalhoz köthető nagyobb és kisebb fajsúlyú vállalkozók is" - írja a Figyelőnet legújabb cikkében, amely további részletekkel gazdagítja a Rogán-Giró-Szász-Heim: Belvárosi-Ingatlanok-Olcsón-Haveroknak című, hetek óta burjánzó sztorit.

A lap megírta, hogy a Dorottya 8 Hotel bizniszében az a Lovas-testvérpár is részt vett, akik már a Tocsik-ügyben is feltűntek, és cégeiken keresztül zsíros ingatlanos projektekhez jutottak a Horn-, az előző Orbán- és a Gyurcsány-kormány idején is.

Lovas Péter jelenleg is a Főgáz it-jének tagja Tarlós István jóvoltából. (FN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.