Ezzel a kütyüvel nyúlják a bankkártyaadatokat

bűnügy
2014 december 10., 10:31
comments 35

Ezúttal ismeretterjesztő oldaláról mutatkozik be a police.hu. Friss hírük mellékelt videójában azokat az eszközöket mutatják be, amelyet két bolgár elkövető egy belvárosi ATM-be (szerintem egy OTP-sbe) szerelt be a fővárosban. Az így megszerzett adatokkal társaik a világ különféle pontjain próbáltak pénzhez jutni. Az okozott kár a jelenlegi ismeretek szerint 3,5 millió forint, a 32 éves Sergey D-t és társát, a 42 éves Valeri N-t elfogták. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.