A Nemzet nem csak azt tudja biztosan, hogy Merkel Magyarországra jön, de azt is, hogy nem találkozik "álcivilekkel"

POLITIKA
2014 december 11., 18:49
comments 101

Kicsit fura cikkben az újság azt pontosan nem írja, hogy mikor, vagy mennyi időre jön Magyarországra a német kancellár, azt viszont igen, hogy

"kormányzati forrásból származó információink szerint az utóbbi idők tüntetésein látott álcivilekkel a kancellárnak nem lesz közös programja."

Valószínűleg nem a Békemenetre gondolnak, de az ember sosem lehet biztos. Csak mert az, hogy a német szövetségi kancellár nem találkozik mondjuk a Várady Zsolt vagy a Gulyás Balázs nevű magyar állampolgárokkal, ha ide látogat, az annyira nem meglepő. Sőt ezt kormányzati források nélkül is nagy biztossággal meg lehetett jósolni. Aztán lehet, hogy Merkel csapkodta az asztalt, hogy ő igenis Váradyékkal akar tárgyalni, de a kormány ügyesen rábeszélte, hogy inkább Orbán Viktor miniszterelnökkel üljön le, ebben az esetben óriási magyar diplomáciai sikerről van szó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.