Ha csak egy Viagrával viccelő autóreklámot nézel meg ma, ez legyen az!

hirdetés
2014 december 12., 10:23
comments 46
ad

Először tessenek megnézni, aztán majd áradozhatunk együtt róla:

Ahogy a teregetett ruhák lebegnek a mediterrán szellőben! Ahogy a pajzánság ott tündököl a néni tekintetében! Ahogy az öregúrban ellobbantja a feszítő, súlyos évtizedeket az erotika szikrája! Az a borzecset a fürdőszobaszekrény sarkában! Azok a toszkán cserepek, ahogy ott ül rajtuk a moha! Ahogy a macska cserkészik a tetőn! Ahogy a plébános visszanéz! Ahogy bepöfög a képbe a sikátorban a Piaggio Ape! A leander! A prosecco! A szépfiú, a csajok, a második pajzán tekintetű néni - és persze az ikonikus Ferrari-piros olasz autó!

photo_camera Fiat 500X Cross

Ez a reklám úgy remekmű, ahogy van - szinte mellékes, hogy maga a reklámozott termék milyen jópofa kocsi is valójában. Pedig az sem akármi. Aki Fiat 500-ast vesz, egy nagy adag itáliai életérzést vesz, aki Fiat 500X-et vesz, egy kicsit nagyobb adag itáliai életérzést vesz.

Itt a tavasz, dagad az ötszázasz!

Az 500X a Jeep Renegade testvérmodellje (aki nem tudná: a Fiat megvásárolta a Chrysler és Jeep márkákat, jelenleg számtalan közös fejlesztésük készül különböző emblémák alatt). A dizájn persze teljesen a Fiattól származik, az 500X egy felpumpált, ötajtós, családi méretű 500-as. A méltán sikeres retró-kisautó formai elemei alatt persze egy modern kocsi rejtezik, turbómotorokkal, korszerű biztonsági kiegészítőkkel, ha a vevő úgy kívánja, összkerékhajtással, akár hatfokozatú dupla kuplungos vagy kilenc(!)gangos automata váltóval.

Az utastér is sikeresen hozza az alap-500 hangulatát. Jópofa, légies, világos, csak persze tágasabb, elöl-hátul egyaránt kívánatos, a megduzzadt barlangos testeknek hála:

06_500X_a

05_500X_a

Az 500X-ig Magyarországon már csak pár hónapot kell aludni, az új Fiat modell tavasszal érkezik a hazai márkakereskedésekbe. Addig is maradjanak képben és kövessék a Facebookon!

A Fiat 500 nem autó, hanem legenda, hiszen az olasz tömegek számára az "57-es kis kéthengeres pléhdoboz hozta el a motorizációt, épp úgy, mint a németek számára a Bogár a maga idején. Pont fél évszázaddal később az új 500-as zseniálisan alkotta újra ezt a legendát, vagy legalábbis mentette át az egykori életérzést a XXI. századba. Az 500-as crossoveresítése is remekül sikerült, ezért találó a reklám: az 500X TÉNYLEG úgy néz ki, mintha egy kis 500-ast minden irányban kifeszítene a meglódult tesztoszteron-ár.

Ja, és még egy dolog: az 500X-et Olaszországban, Melfi városában gyártja a Fiat. Teccenek tudni, melyik olasz megyében található Melfi?

POTENZÁBAN :-DDD

További infó a kocsiról ide kattintva található!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.