Sorra hátat fordítanak a szponzorok Schumachernek

bulvár
2014 december 13., 17:52
comments 83

Az otthon gyógyuló Michael Schumacher szponzorai sorra mondják fel a szerződéseiket a versenyzővel. A síbalesete után mozgás- és kommunikációképtelen versenyző most négy millió fontot bukott, mert a Navyboot és a Jet Set divatcégek nem támogatják tovább. A pletykák szerint ugyanerre készül a Rosbacher ásványvizes cég is. A hirdetők, támogatók nincsenek könnyű helyzetben, hiszen Schumacher egy nagyon drága és nagyon exkluzív felület volt, de az elmúlt egy évben a ráfordított összeg nem jött vissza a cégeknek.

photo_camera AFP PHOTO DDP/ SASCHA SCHUERMANN

Vannak akik nem hátrálnak ki a sérült versenyő szponzorálásából: a Mercedes és a DVAG cégcsoport garantálta, hogy továbbra is fizet Schumachernek. A hétszeres világbajnok állapotáról legutóbb múlt hónapban beszélt menedzsere, Sabine Kehm. Szerinte nehéz és hosszú rehabilitáció vár a pilótára. (DailyMail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.