Feljelentették Orbán Viktort, amiért Vidát felszólította, hogy jelentse fel Goodfriendet

POLITIKA
2014 december 15., 12:41
comments 301

Árok Kornél egykori tűzoltó és bohócforradalmár a Facebookra rakta fel a kaposvári rendőrkapitányságon tett feljelentés teljes szövegét.

Eszerint Orbán Viktor abban a parlamenti felszólalásában, amiben a kitiltási ügyben megszólalt, Vida Ildikót kényszerítette, amikor azt mondta:

„Ezt az állítást a magyar jogrendszer tudja értelmezni, és ezért pert kell indítani. Ez az elvárásom a NAV elnökével szemben. Ha nem indít haladéktalanul pert az amerikai ügyvivővel szemben, le fogom váltani.”

A Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz Vida feljelentése miatt.

(via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.