Nő a benzinárcsökkenés

gazdaság
2014 december 15., 13:24
comments 28

Tovább csökkenti az üzemanyagárakat szerdán a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 9 forinttal (341-342 forintra), a gázolajét pedig 7 forinttal (366-37 forintra) – értesült piaci forrásokból az MTI. A benzin literenkénti átlagára szeptember elején még 420 forint volt, az utóbbi közel három hónapban több mint 70 forinttal csökkent, korábban viszont évekig nem mozgott 350 forint körül, legutóbb 2010 december elején kellett 345-346 forintot fizetni egy literért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.