Vagyonosodási vizsgálatot kér a NAV-tól Habony Árpád ellen a PM

POLITIKA
2014 december 18., 14:22
comments 111

Habony Árpád luxustáskaügyei miatt a Párbeszéd Magyarországért felszólítja a NAV­-ot, hogy kezdeményezzen vagyongyarapodási vizsgálatot Orbán Viktor tanácsadója ellen. A közleményükben ezt így indokolták:

„Habony Árpád volt koronaőr méregdrága luxuskiegészítőkkel fejezi ki szolidaritását az egyre elszegényedő emberekkel. Orbán Viktor Raszputyin­jának hivatalos beosztása nincs, saját irodája mégis van a Századvégnél. [...] Miközben tízezrek tüntetnek napról ­napra dühösebben az utcán, és százezrek lesznek napról napra elkeseredettebbek és szegényebbek, addig az urizáló luxusjobboldal politikusai, Rolex karórákkal a csuklójukon és Gucci táskákkal a vállukon próbálják elhitetni velünk, hogy ők igenis törődnek az egyre elszegényedő emberekkel. Habony Árpád nem választott politikus és nem is kormányzati tisztviselő, így nem kell vagyonnyilatkozatot tennie. Láthatatlanul gazdagodhat az adófizetők vérét szívva.”

Rogán Antal ugyan köztisztviselő, mégsem ért nála semmit a vagyonosodási vizsgálat, úgyhogy szerintem ebből se lesz semmi, de azért legyen meg itt is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt