Pintér Sándor: Meg akarták gyilkolni a karakteremet

Tbg
POLITIKA
2014 december 20., 08:52
comments 308

Külföldi szervezetek többször le akarták járatni, koholt, a személyét érintő, de alaptalan vádakkal Pintér Sándor belügyminisztert.

Erről maga beszélt a Magyar Nemzetnek, ám azt, hogy kik és miért tették volna ezt, arról már nem akart beszámolni, csak annyit mondott

"olyan, a személyéhez kötődő eseményeket próbáltak kreálni, amelyek soha nem történtek meg. A politikus megismételte, a korrupcióhoz hasonló veszélynek tartja egy államhatalmi szervezeten belül, ha valakik ártatlan embereket akarnak korrupciógyanúba keverni"

- írja az MNO.

A belügyminiszter ugyanakkor elmondta, felhagytak karaktergyilkos kísérletükkel, ezért nem kíván ezzel az üggyel többet foglalkozni, "nem zörög a haraszt" alapon.

A rejtélyeskedő belügyminiszter még azt is mondta, tudnak arról, hogy egyes jogvédő szervezetek azt javasolták az amerikai vezetésnek, hogy kezdjenek bele egy "kelet-európai korrupcióellenes akciótervbe", de arról nem, hogy az elnöki adminisztráció ezt elfogadta volna. (MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.