Pintér Sándor: Meg akarták gyilkolni a karakteremet

2014 december 20., szombat 8:52
309

Külföldi szervezetek többször le akarták járatni, koholt, a személyét érintő, de alaptalan vádakkal Pintér Sándor belügyminisztert.

Erről maga beszélt a Magyar Nemzetnek, ám azt, hogy kik és miért tették volna ezt, arról már nem akart beszámolni, csak annyit mondott

"olyan, a személyéhez kötődő eseményeket próbáltak kreálni, amelyek soha nem történtek meg. A politikus megismételte, a korrupcióhoz hasonló veszélynek tartja egy államhatalmi szervezeten belül, ha valakik ártatlan embereket akarnak korrupciógyanúba keverni"

- írja az MNO.

A belügyminiszter ugyanakkor elmondta, felhagytak karaktergyilkos kísérletükkel, ezért nem kíván ezzel az üggyel többet foglalkozni, "nem zörög a haraszt" alapon.

A rejtélyeskedő belügyminiszter még azt is mondta, tudnak arról, hogy egyes jogvédő szervezetek azt javasolták az amerikai vezetésnek, hogy kezdjenek bele egy "kelet-európai korrupcióellenes akciótervbe", de arról nem, hogy az elnöki adminisztráció ezt elfogadta volna. (MNO)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt