A Gucci táska az új lélegeztetőgép

POLITIKA
2014 december 21., 11:10
comments 226

"Habony Árpád egy akciós Gucci táska árából 2 hónapig lakhat Szerb utcai önkormányzati lakásban"

kezdi svungos posztját az ellenzéki politikus. Juhász Péter évek óta hadakozik, hogy megtudja, Szentgyörgyvölgyi polgármesteren és Habony vitrinügyi szaktanácsadón kívül kik és mennyiért bérelnek lakást a negyedmilliárd forintnyi önkormányzati pénzből felújított házban, egyelőre kevés sikerrel.

Habony egy 183 négyzetméteres szaunás (mondjuk azt nem tudom, ez miért info. Szaunabűnözés!!!) lakásban lakik Juhász információi szerint, amit az önkormányzat igen nagyvonalúan 59 millióra értékelt. Juházs szerint

Habony havi 175 ezer forintot fizethet a lakásért, ami a TÁSKA értékének a fele.

Remélem a közgazdászok és politikusok körében elterjed a luxusgucci-index, és mindent gucciban számolunk ezen túl.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.