Ló-erő, érted?

verda
2014 december 21., 06:54

Apuka mindig is nagy mókamester volt. A családban is ő az ügyeletes Humor Herold. Már napok óta fura mosoly ült a bajsza alatt. Nem tudtuk mire készül, csak azt láttuk, hogy akárhányszor az istállóknál jár, csapkodja a térdét a nevetéstől. Hajnalban rendre eltűnt az autóval valahová, de hiába kérdeztük miben mesterkedik, csak annyit mondott: "Csak várjatok. Majd meglátjátok." Múlt kedden aztán megértettük mire volt a nagy szervezés és meg kell mondjam megérte várni. Édesapa most sem hazudtolta meg önmagát: a hirdetés láttán az egész család a hasát fogta a nevetéstől!

"A képeken látható plusz egy ló(erő) nem jár az autóhoz. "

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.