Fogamzásgátlás = hazaárulás

fogamzásgátlás
2014 december 22., 18:43
comments 4

Nincs még egy hónapja, hogy azt nyilatkozta, a férfiak és a nők nem lehetnek egymással egyenlők, mert az "ellentétes az emberi természettel", most pedig a Reuters szerint egy tegnapi esküvőn vendégeskedve fejtette ki az ifjú párnak, hogy mindenkinek legalább három gyermeket kell vállalnia, hogy támogassa a török népszaporulatot és gazdasági növekedést. Kijelentette továbbá, hogy

a fogamzásgátlással évekig hazaárulást követtek el, amellyel veszélyeztetik a nemzet vérvonalát,

ennek folytonossága pedig nagyon fontos gazdasági és spirituális szempontból is.

Erdogannak nem új hangyája a szülesztés, volt már olyan, hogy arról beszélt, hogy be kellene tiltani az abortuszt, mert szerinte ez pont olyan, mint egy már megszületett gyermek megölése, továbbá javasolta a kórházakban a császármetszések számának csökkentését, mert meggyőződése, hogy emiatt csökken a nők termékenysége.

Recep Tayyip Erdogan már 11 éve áll Törökország élén, legutóbb a nyáron nyerte meg nagy fölénnyel - és a női szavazatok többségével - az elnökválasztást.

További nőkkel kapcsolatos híreket, érdekességeket találsz a feminfo facebook oldalán. Tetszik?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.