A magyar katonák kimaxolták a karácsonyi videó műfaját

Tbg
hadsereg
2014 december 23., 14:38
comments 56

Hát nem nagyon lehet mit mondani erre a magyar katonák által készített videóra: ez úgy tökéletes, ahogy van.

A Koszovóban szolgáló magyar katonák (a békefenntartó KFOR Harcászati Tartalék Zászlóaljához tartozók) a helyszínen készítették el karácsonyi videójukat, ami a felirat szerint ("Hamarosan otthon esszük a töltöttkáposztát") inkább a hozzátartozóknak készült, de közzétették a széles publikumnak is.

A javából listaszerűen:

  • Nagyon szeretem a rendőrök videóit is, de a hivatásos katonákon egyszerűen látszik, hogy lazák, ennek megfelelően tök jól mutatnak a videón is.
  • A klip ráadásul tele van poénnal, minden snittre jut egy.
  • Ilyen például a motozós jelenet, de várj!
  • Mert a Molotov-koktélos még jobb.
  • Bár egyeseknek a pocakos tábornok a halála, a tusolós jelenetben feltűnik egy két altiszti pocak.

UPDATE: Egyik kommentelőnk szerint a videó kétéves, csak akkor nem került fel a netre. Hát most.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.