A Széchenyi család elhatárolódik a Széchenyi Banktól

képzavar
2014 december 23., 04:58
comments 62

Már hétfő hajnalban befutott a hét közelménye ezzel az óriási biznisszel kapcsolatban:

„A Gór Széchenyi Család Alapítvány sajnálattal tapasztalja, hogy előfordult már, hogy a Széchenyi névvel visszaéltek. Aggodalommal figyeli családi alapítványunk a Széchenyi Istvánról elnevezett bank körül kialakult helyzetet is. A család szeretné hangsúlyozni, hogy a Széchenyi Bank alapítói és tulajdonosai között nincs egyetlen Széchenyi sem. A Széchenyi család bízik a Széchenyi Bank kárenyhítésében hozott kormányintézkedések sikerességében és reméli, hogy egyetlen betétest sem fog visszavonhatatlanul anyagi kár érni.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.