Ma még süt a nap, és szinte tavasz van, de ennek holnap vége, értik?

időjárás
2014 december 24., 09:01
comments 33

Ma még tavaszias idő van - ahogy már jeleztem, akár 14 fok is lehet, de karácsony napján hűlni kezd az idő.

December 25-én még szorványos napsütés várható, de a csúcshőmérséklet már csak tíz fok lesz, karácsony másnapján pedig lesznek helyek az országban, ahol nem lesz 0°C-nál melegebb. Aznapra havazást jósolnak a meteorológusok, másnapra pedig már napközbeni fagyokat is.

Vasárnap (december 28-án) pedig újabb havazás és további fagyok jönnek, éjjel akár -6°C is lehet. Utána két naposabb nap jön, de ahogy az ilyenkor már csak lenni szokott, a derült idő hidegebbet jelent:

napközben is legfeljebb 3°C lesz a csúcshőmérséklet, éjszaka pedig akár -10°C-ig is lehűlhet az idő.

Ennek ellenére se feledkezzenek meg a testmozgásról, ahogy azt a dietetikusok tanácsolják!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.