Vonzalom = Magas érték +/- Érzelmek

életmód
2014 december 25., 20:37

Májusi feltöltés, de csak most jött szembe ez a zseniális előadás egy PUA-táborból, Titkos Csajozási Trükk: Így Érd El, hogy a Nők Tapadjanak Rád! címmel. Ha valakinek nem lenne meg, a PUA egy klasszikus csajozási tanácsadási tréning meg know-how, rengeteg honlappal és pénzért vásárolható tananyaggal az interneten. Ezek jó pár évvel ezelőtt már nagyot mentek a neten, Ács Daniék nagyszerű videoriportot is forgattak róla az Indexen 2010-ben, de ilyen táboros előadásos videót eddig nem láttam, hátha másnak is új az élmény:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.