Hé, Bulifejek! Óvakodjatok a kamuvodkáktól!!4!

Tbg
életmód
2014 december 29., 10:08
comments 24

Óvatosságra int a brit sajtó, és bár simán lehet, hogy ez csak Nagy-Britanniában létezik, de hátha nem, illetve sok magyar kint él, szóval álljon itt is:

Fagyállóval, és mindenféle életveszélyes szerekkel töltött palackokat találtak több bolt polcain, ezért óvatosan tessék fogyasztani szilveszterkor, írja a Telegraph.

Elsősorban a Glen's" és a "Kommissar" feliratú vodkák lehetnek veszélyesek, de találtak a brit hatóságok Smirnoff feliratú, hamisított vodkák. Voltak olyan üvegek, amelyben halálos mérgezést okozó fagyállót találtak.

Lutonban Glen's" és "Kommissar feliratú vodkákat találtak, ismertető jegyük, hogy a helyesírási hibás a szöveg: bottled helyett botteled van. ("palackozva" illetve "palackozava")

  • Nottinghamshire környékén is találtak hamis Glen's-t
  • Derbyshire-ben húszezer üres palackoat és fagyállót találtak.
  • Lutoni boltokban 166 üveg hamis vodkát találtak.
  • Hamis volt a Smirnoff Weston-super-Mare-ben (Somerset).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.