Az LMP egy LMP-s "civilt" indít Veszprémben

politika
2015 január 02., 13:06
comments 264

Legalábbis Schiffer András pártelnök szerint pártja önkormányzati képviselője helyi civil. Gerstmár Ferencnek hívják, és megintcsak Schiffer szerint "pontosan ismeri a helyi közösségek problémáit". Gerstmár amúgy annyira civil, hogy konkrétan az LMP önkormányzati és rendészeti szakszóvivője is civilben.

Az LMP amúgy novemberben története során először jelezte, hogy hajlandó lenne felsorakozni egy közös ellenzéki jelölt mögé. Aztán kiderült, hogy konkrétan Török Gáborra gondoltak, nem pedig Kész Zoltánra, aki Schiffer szerint "szabadpiaci fundamentalista", Schiffer pedig, úgy tűnik, ki nem állhatja a szabad piacot.

UPDATE 17:01:

A poszt megjelenése után megkeresett Schiffer András, aki egyrészt elmondta, hogy "egy polgári demokráciában mindenki civil", csak olyan a dolgok természete, hogy a választásokon aztán pártok ajánlásával, támogatásával indulnak. Másrészt pedig elárulta, hogy Gerstmárnál civilebb már senki sem lehetne, merthogy

még a Honvédségnél is civil volt, ahol művelődésszervezőként dolgozott. „Nincs nála civilebb: laktanyában dolgozik, mégsem ölt egyenruhát” – írta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.