Csak egy hétéves kislány élte túl a repülőbalesetet Kentuckyban

baleset
2015 január 03., 15:43
comments 12

Lezuhant egy kisrepülő Kentuckyban, a balesetben négyen meghaltak, csak egy hétéves kislány élte túl a tragédiát. A kislány kimászott a roncsok közül és szólt a balesetről a közelben lakóknak.

A helyi rendőrfőnök szerint a kislányt kórházba kellett szállítani, de sérülése nem súlyosak. A szövetségi légihatóság szerint a pilóta korábban motorhibáról értesítette az irányítótornyot, majd megszakadt a kapcsolat a Piper PA-34 típusú géppel. (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.