Két helyről is kap fizetést a fideszes Tiffán Zsolt

POLITIKA
2015 január 03., 18:49
comments 142

Az RTL Klub Híradója szerint birtokukba került egy dokumentum arról, hogy Tiffán Zsolt képviselő nemcsak az országgyűlési képviselőknek járó fizetését kapja meg, hanem helyettes államtitkárnak járó juttatást is kap miniszteri biztosként.

photo_camera Fotó: tiffanzsolt.hu

Elvileg egy képviselő két helyről nem kaphat már közpénzből fizetést. Korábban az igazságügyi minisztérium államtitkára jelentette ki, hogy teljességgel ki van zárva, hogy két helyről is kapjanak juttatást képviselők.

Tiffán az Ős-Dráva-program miniszteri biztosként kaphat helyettes államtitkári díjazást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.