Ideje komolyan beszélnünk az időjárásról

időjárás
2015 január 04., 08:25
comments 40

Többfelé havazhat. Máshol havasesőzhet. Délnyugaton eső formáját veheti fel a csapadék. És közben hideg is lesz, de nem nagyon: napközben 3-7 fokot várnak.

Hétfőn, az év első munkanapján már zordabb idő lesz, hajnalban -7 fokig is hűlhet, nappal legfeljebb 3 fokig melegedhet.

És ez még egy jobb nap lesz a héten, szerda éjjelre -20 fokot ígérnek, és napközben is -8 lehet! Csütörtökön se lesz jobb, aztán pénteken melegedni kezd, szombatra pedig napközbenre már megszűnhet a fagy. (Via Met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt