Annyira jó lett a földtörvény, hogy csak finomhangolni kell rajta

mezőgazdaság
2015 január 05., 06:04
comments 21

Nagy István a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy beváltotta a hozzáfűzött reményeket a földtörvény, ezért csak olyan kis pontosításokra lesz szükség, mint meghatározni a földműves fogalmát (!!), valamint pontosítani az elővásárlási és a haszonbérleti jogosultak körét. Az államtitkár ígéretet tett arra, hogy megoldják az osztatlan közös tulajdonban álló földek rendezetlen ügyét. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt